Minicamping 't Schaepeweitje

Vijf redenen om te kiezen voor Minicamping 't Schaepeweitje:

  1. Gastvrij
  2. Luxe en modern sanitair
  3. Grote kampeerplaatsen
  4. Veel speelruimte voor kinderen
  5. Rustige en landelijke omgeving

Minicamping 't Schaepeweitje in Biggekerke is rustig en kindvriendelijk en ligt centraal op Walcheren en op steenworp afstand van de vele toeristische bezienswaardigheden, zoals kust en strand (Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Dishoek), maar ook de steden (Middelburg, Vlissingen).

Minicamping 't Schaepeweitje

Genieten op zijn Zeeuws

Dichtbij strand, dorp en winkels, maar ook middenin een prachtig stukje Zeeuwse polder, alles binnen een omtrek van 3-5 km. Prima aansluiting op diverse mooie fietsroutes en geen drukke wegen in de omgeving. Lichtvervuiling is er niet: geniet van de ondergaande zon, de opkomende maan en de mooie sterrenhemel !

Genieten op zijn Zeeuws

Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een betaalbare, allesomvattende en onvergetelijke kampeervakantie? Kijk dan ook eens bij onze aanbiedingen! Wij bieden ruimte, rust en gezelligheid en denken graag met u mee om uw vakantie zo compleet mogelijk te maken.

Aanbiedingen

Minicamping 't Schaepeweitje

Dichtbij alle toeristische voorzieningen op Walcheren

Centraal gelegen dichtbij alle toeristische voorzieningen op Walcheren, vindt u Minicamping 't Schaepeweitje. Op een steenworp afstand vindt u de kustdorpen Zoutelande, Westkapelle, Domburg en Dishoek enerzijds en het centrum van Middelburg en Vlissingen anderzijds. Minicamping 't Schaepeweitje is een rustige, kindvriendelijke camping, gemoedelijk en zeer gastvrij! Bij ons geniet u van rust, ruimte en natuur bij onze historische boerderij.